Για σήμερα προτείνουμε για εσάς τραχανότο παραδοσιακό!
Μαγειρεύεται γρήγορα και εύκολα.
Μία πρόταση για όσους αγαπούν τη γεύση και δε θέλουν να ξοδεύουν χρόνο στην κουζίνα τους.
Ένας υπέροχος συνδυασμός με τραχανά από αλεύρι σίτου, καρότο, σέλινο, κρεμμύδι, σπανάκι, σχοινόπρασο, μοντάνα, σκόρδο και πατάτα (αποξηραμένα), αλάτι.
Για την συνταγή θα χρειαστείτε
-220 γρ. τραχανότο παραδοσιακό Agrotopos (σειρά Έτοιμες συνταγές χωρίς συντηρητικά)
-700 γρ. ζεστό νερό ή ζεστό ζωμό λαχανικών
-5 κ.σ. ελαιόλαδο
-αλάτι, πιπέρι
-1 κ.σ. βούτυρο
Σοτάρουμε το μείγμα με ελαιόλαδο για 3 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε το ζεστό νερό ή τον ζεστό ζωμό λαχανικών σιγά σιγά και αλάτι. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να χυλώσει ο τραχανάς. Αποσύρουμε από την εστία, προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο της αρεσκείας μας και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τραχανότο ζεστό με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φέτα για όσους δεν νηστεύουν!
Η σειρά «Έτοιμες Συνταγές» είναι χωρίς συντηρητικά!
Ακολουθείστε τον Agrotopo σ’ αυτή την πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία.
Βάλτε στη ζωή σας και στη διατροφή σας τα μοναδικά προϊόντα Agrotopos.
Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης στο fb πατώντας εδώ
ή την ιστοσελίδα της πατώντας εδώ.