Σαλάτα φασολιών με πλιγούρι, άνηθο, μαϊντανό, αγγούρι, φρέσκο και ξερό κρεμμύδι. Μία άκρως γευστική και θρεπτική πρόταση για ένα πλήρες γεύμα.
Υλικά
-500 γρ. σαλάτα φασολιών Agrotopos
-150 γρ. πλιγούρι Agrotopos
Βράζουμε τα φασόλια σε μπόλικο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Σιγοβράζουμε σε μία κατσαρόλα 150 γρ. πλιγούρι σε 450 γρ. νερό. Με το που πάρει βράση σβήνουμε την εστία και βάζουμε το καπάκι. Μετά από 25 λεπτά περίπου είναι έτοιμο το πλιγούρι μας. Μεταφέρουμε και τα δύο σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο άνηθο, μαϊντανό, αγγούρι, φρέσκο και ξερό κρεμμύδι, ελαιόλαδο, αλάτι και ξύδι. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε ελιές, ντοματίνια και ρίγανη. Τα αρώματα είναι μοναδικά. Οι γεύσεις είναι φανταστικές.
Καλή σας όρεξη!
Ακολουθείστε τον Agrotopo σ’ αυτή την πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία.
Βάλτε στη ζωή σας και στη διατροφή σας τα μοναδικά προϊόντα Agrotopos.
Επισκεφθείτε τη σελίδα της επιχείρησης στο fb πατώντας εδώ
ή την ιστοσελίδα της πατώντας εδώ.