Ο «Γολγοθάς» των οδηγών- Ξεπέρασε το 1,90 η τιμή της βενζίνης στις Σέρρες (Βίντεο)


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας

Ξεπέρασε το 1,90 η τιμή της βενζίνης, με τις όποιες μετακινήσεις των οδηγών να θεωρούνται, πλέον, ως «Γολγοθάς».

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων Κωνσταντίνος Μανάφης, αυτή την εποχή η ζήτηση είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου, με αποτέλεσμα οι τάσεις στην τιμή να είναι αυξητικές.

«Νομίζω ότι είμαστε στις ακριβότερες τιμές μέσα στο χρόνο. Ας ελπίσουμε ότι αυτή την εβδομάδα θα σταματήσει η ‘ανηφόρα’» δήλωσε ο κ. Μανάφης.

Η βενζίνη αυτή τη στιγμή έχει ξεπεράσει το 1,90 ευρώ το λίτρο και «βαδίζουμε» στο 1,92 με 1,94 και στο πετρέλαιο κίνησης η τιμή κυμαίνεται στο 1,62 με 1,65 ευρώ το λίτρο.

Η κίνηση στο νομό Σερρών, επειδή ο κόσμος ετοιμάζει τις διακοπές του, είναι αυξημένη, αλλά η μεγαλύτερη κίνηση αναμένεται μετά το 15αύγουστο.

«Οι καταναλωτές παραπονιούνται, αλλά είναι ένα προϊόν που αναγκαστικά θα το προμηθευτούν. Κανένας δεν είναι χαρούμενος όταν ανάβει το λαμπάκι στο αυτοκίνητο. Δυστυχώς είναι ένα αναγκαίο κακό. Βέβαια έχουμε ξεφύγει πολύ από τις τιμές που είχαμε συνηθίσει 1,50 με 1,60. Νομίζω δεν θα ξαναδούμε τέτοιες τιμές και θα αποτελέσουν παρελθόν τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα» υπογράμμισε ο κ. Μανάφης.

Κοινοποίηση