Με επιτυχία το 7ο φεστιβάλ παράδοσης και πολιτισμού στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης (Βίντεο)


Για μία ακόμη φορά «κέρδισε» το… στοίχημα ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ευόσμου «Γαϊτάνι». Το 7ο φεστιβάλ παράδοσης και πολιτισμού που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο, σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Έφη Μπουικίδου εμφανίσθηκε ικανοποιημένη από την προσέλευση του κόσμου, αλλά και από το τελικό αποτέλεσμα, ενώ- μιλώντας στο Infonews24– αναφέρθηκε και στις συνολικές δράσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου.

Τα χορευτικά των πολιτιστικών συλλόγων που συμμετείχαν στο 7ο φεστιβάλ παράδοσης και πολιτισμού, αλλά και ο κόσμος που έδωσε το «παρών» πιάστηκαν χέρι- χέρι σ’ ένα μεγάλο κύκλο και μετέδωσαν όλη την θετική τους ενέργεια για μια νέα πολιτιστική χρονιά!!!

«Παρών» στην εκδήλωση ήταν και ο Τομεάρχης Πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης Γιώργος Κομνηνός, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του πολιτισμού και της παράδοσης, αλλά και στη συμβολή των πολιτιστικών συλλόγων.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στον αύλειο χώρο του 8ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου, σε ένα διήμερο «γεμάτο» παράδοση!!!

Η είσοδος είναι 2€, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολες ώρες.

Κοινοποίηση