Η ανακοίνωση της COSMOTE για τη βλάβη στο δίκτυο σε Κιλκίς, Σέρρες και Ανατολική Μακεδονία- Θράκη

(Φωτογραφία αρχείου)

Προβλήματα στις υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας αντιμετωπίζουν σήμερα οι συνδρομητές της COSMOTE. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, το πρόβλημα προκλήθηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι κόπηκαν δύο κεντρικά καλώδια του δικτύου κορμού σε διαφορετικά σημεία και οι περιοχές που επηρεάζονται είναι αυτές των Νομών Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, καθώς και στη Θάσο, Σαμοθράκη και Λήμνο.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της COSMOTE αναφέρονται τα εξής:
«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδρομητές μας εξαιτίας του γεγονότος ότι κόπηκαν δύο κεντρικά καλώδια του δικτύου κορμού σε διαφορετικά σημεία, επηρεάζονται οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας σε περιοχές των Νομών Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, καθώς και στη Θάσο, Σαμοθράκη και Λήμνο.
Οι τεχνικοί της εταιρείας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της βλάβης το συντομότερο δυνατό.
Ζητούμε την κατανόηση των πελατών μας για την αναστάτωση».

Να υπενθυμίσουμε πως το Πυροσβεστικό Σώμα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με βλάβη στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας των Περιφερειακών Κέντρων Επιχειρήσεων του Π.Σ. 199, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. (Διαβάστε το ρεπορτάζ ΕΔΩ)

Κοινοποίηση