
Το θέμα λειτουργίας της οδού Αθανασίου Αργυρού στη Νιγρίτα, τέθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας.
Πρόκειται για τον κεντρικό πεζόδρομο της Νιγρίτας και οι προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν δύο. Η πρώτη πρόταση ήταν της δημοτικής αρχής, που πρότεινε ο πεζόδρομος να είναι κλειστός για τα οχήματα τρεις ημέρες την εβδομάδα και συγκεκριμένα, την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.
Η αντιπολίτευση πρότεινε η οδός να είναι κλειστή καθημερινά από τις 21:00 (οπότε και κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα) έως τις 06:00 και εφόσον δοθούν οι σχετικές άδειες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Σερρών), καθώς ο δρόμος είναι στην αρμοδιότητά της.
Το θέμα σχολίασε ο τέως Αντιδήμαρχος Βισαλτίας Θόδωρος Βαδικόλιας, του οποίου η «μπηχτή» δεν πέρασε απαρατήρητη.
«Μετά από συζήτηση στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Βισαλτίας αποφασίστηκε ομόφωνα, μετά από πρόταση της παράταξής, η προσπάθεια “κλεισίματος” της Αθ. Αργυρού όλες της ημέρες της εβδομάδας μετά τις 21:00 έως τις 6:00 π.μ., εφόσον υπάρξουν οι σχετικές άδειες από την Περιφέρεια.
Βέβαια πρέπει μα προηγηθεί η σήμανση της πλατείας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Αρκεί όμως, να μην χαθούν οι πινακίδες όπως κάποιες άλλες, πριν λίγο καιρό» έγραψε ο κ. Βαδικόλιας, αναφερόμενος προφανώς στην πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξής του, με την οποία στηλιτεύονταν η απόφαση της νυν δημοτικής αρχής να αφαιρέσει αναμνηστικές τιμητικές πλακέτες με τη χρονολογία ολοκλήρωσης των έργων από την προηγούμενη δημοτική αρχή (διαβάστε ΕΔΩ).























