Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στο Αχλαδοχώρι-Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι ρίψεις νερού από αέρος (Βίντεο)

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και πάλι ρίψεις νερού από καναντέρ στη φωτιά που καίει εδώ και 13 ημέρες στο Όρος Όρβηλος. Σήμερα είναι καλύτερη η εικόνα με τη φωτιά στο Αχλαδοχώρι, η οποία χθες αργά το βράδυ είχε κατέβει στους πρόποδες του βουνού και αντιμετωπίστηκε από τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.
Πυροσβέστες και εθελοντές, όλη τη νύχτα «πάλευαν» να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο για να μην φτάσει στα σπίτια και το κατάφεραν.
Ειδικότερα επί τόπου επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, 60 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος και 17 οχήματα.
Λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα, εστάλη μήνυμα από το 112 στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Κοινοποίηση