Στην «πρώτη γραμμή» της δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης και οι εθελοντές της βάσης Σερρών του ΟΦΚΑΘ και της πυροσβεστικής


Οι εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος και της Βάσης Ετοιμότητας Σερρών του Ο.Φ.Κ.Α.Θ., σε κάθε επίπεδο επικινδυνότητας, βρίσκονται διαρκώς στα πυροφυλάκια, επανδρωμένοι και σε επιφυλακή.

Με αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης, φυλούν τον τόπο τους για την πρόληψη και την άμεση αντιμετώπιση τυχόν δασικής ή αγροτικής πυρκαγιάς.

Η έγκαιρη ενημέρωση και η άμεση παρέμβαση, σε συνεργασία με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Δήμου, αποτελούν την «πρώτη γραμμή» άμυνας απέναντι στον κίνδυνο.

«Γιατί ο εθελοντισμός δεν είναι χόμπι — είναι καθήκον.
Γιατί ο τόπος μας μάς χρειάζεται — και είμαστε παρόντες!» είναι το ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα που στέλνουν οι εθελοντές.

Κοινοποίηση