Ο Δήμαρχος Σιντικής στο συνέδριο του Δικτύου πόλεων με λίμνες στο Κάτω Νευροκόπι

Ο Δήμαρχος Σιντικής Γιώργιος Τάτσιος συμμετείχε στο συνέδριο του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σαββατο στο Κάτω Νευροκόπι, με βασικό αντικείμενο την ορθολογική χρήση του νερού. Με όρους εξωστρέφειας έγιναν συζητήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες και δημάρχους από όλη την Ελλάδα.

Στο περιθώριο του συνεδρίου ο κ. Τάτσιος συζήτησε με τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Ιωάννη Ανδρουλάκη το ενδεχόμενο χρηματοδότησης μελετών για ύδρευση των οικισμών του Δήμου Σιντικής από πηγές βουνών κι όχι από τον κάμπο, που είναι ποιοτικά υποδεέστερο και ενεργειακά κοστοβόρο.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος αναφέρει ότι έγινε συζήτηση εφ’ όλης με την συντονίστρια του γραφείου του Πρωθυπουργού Έλενα Σώκου, η οποία στηρίζει σταθερά τον Δήμο Σιντικής και βοηθά στην επίσπευση των διαδικασιών για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων που έχουν τεθεί.

«Με τον οικοδεσπότη δήμαρχο Κάτω Νευροκοπίου Ελευθέριο Ταμπουρίδη συζητήθηκε πιθανή μελλοντική συνεργασία σε θέματα Στρατιωτικού Τουρισμού με σημείο αναφοράς την Μάχη των Οχυρών, καθώς και η οδική διασύνδεση των δύο Δήμων με την ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί από το Καρυδοχώρι στο Κατάφυτο» καταλήγει ο κ. Τάτσιος.

Κοινοποίηση