ΟΠΕΚΕΠΕ: Απορρίφθηκαν οι προτάσεις σύστασης προανακριτικής για Σπήλιο Λιβανό και Φωτεινή Αραμπατζή

Καταψηφίστηκαν οι 2 προτάσεις της αντιπολίτευσης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά των πρώην υπουργών Σπήλιου Λιβανού και Φωτεινής Αραμπατζή, με βάση τη δικογραφία της ευρωπαικής εισαγγελίας στην μυστική ψηφοφορία που διεξήχθη απόψε στην Ολομέλεια.

Η Νέα Δημοκρατία εξασφάλισε την απόλυτη πλειοψηφία που απαιτείται, καταγράφοντας και στις δύο κάλπες και για τις 2 προτάσεις 152 κατά.

Αναλυτικότερα, σε ό,τι αφορά τον Σπήλιο Λιβανό, ψήφισαν συνολικά 286 βουλευτές. 280 ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα, πέντε άκυρα και ένα λευκό. Υπέρ της πρότασης του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν 127 βουλευτές, κατά 152 βουλευτές και ένας βουλευτής δήλωσε «παρών». Υπέρ της πρότασης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΑΡ ψήφισαν 128 βουλευτές και κατά 152 βουλευτές.

Κοινοποίηση