Το «αντίο» του Γ. Ζοπουνίδη στο Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Σερρών


Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Σερρών Γιώργος Ζοπουνίδης, είπε αυτές τις ημέρες το «αντίο» στο Σύλλογο που αγάπησε και προσέφερε ανιδιοτελώς, με όλες του τις δυνάμεις.

Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Ζοπουνίδης, έγραψε το δικό του «αντίο»:

«Ύστερα από εννιά χρόνια συνεχούς κι ανιδιοτελούς παρουσίας στο ΔΣ του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Σερρών, είτε, από την θέση του προέδρου, είτε σε άλλες θέσεις του διοικητικού συμβουλίου, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω, έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις κι εμπειρίες συσσωρευμένες στην καρδιά και την ψυχή μου.

Ελπίζω να χαρίσαμε όλα αυτά τα χρόνια όμορφες στιγμές στην πόλη των Σερρών μέσα από τις δράσεις μας, οι οποίες υλοποιήθηκαν μετά κόπων και βασάνων διότι όλα τα κερδίσαμε μόνοι μας, και δε μας χαρίστηκε απολύτως τίποτα!!

Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά που κατά καιρούς συνεργαστήκαμε και έδωσαν την ψυχή τους για το συλλογικό καλό, καθώς και για το κοινό καλό μέσω των φιλανθρωπικών μας δράσεων, όπως όλοι γνωρίζετε καλά!!

Εύχομαι και είμαι σίγουρος πως το νέο ΔΣ με αγάπη κι αφοσίωση στο έργο μας, θα συνεχίσει να είναι αρωγός αυτών μας των προσπαθειών και θα συνεργαστεί άλλα και θα πρωτοστατεί σε όλα τα τεκταινόμενα που αφορούν θέματα πολιτιστικά και μη.

Εγώ προσωπικά δεσμεύομαι, πως θα είμαι δίπλα τους σε ότι μου ζητηθεί, εφόσον ο σκοπός κι ο γνώμονας είναι η διατήρηση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και η κοινωφελείς δράσεις, για να βοηθήσουμε τον τόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και σπουδάζουμε!!».

Κοινοποίηση