Σερραίοι εργαζόμενοι γνωστής αλυσίδας συμμετείχαν στην «Ημέρα Καλής Πράξης»

Η γνωστή πανελλαδική αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών στο πλαίσιο της δράσης με την ονομασία «πράττειν» πραγματοποίησε την «6η Ημέρα Καλής Πράξης». Ομάδες εργαζομένων από όλη τη χώρα ανέλαβαν από μία κίνηση υποστήριξης για το περιβάλλον, τον άνθρωπο και την τοπική κοινωνία. Στις Σέρρες οι εργαζόμενοι του τοπικού καταστήματος βρέθηκαν το πρωί στο Πειραματικό Δημοτικό Σερρών και προχώρησαν σε εικαστικές παρεμβάσεις της σχολικής μονάδας.

Οι εργαζόμενοι με πολύ όρεξη και διάθεση προχώρησαν σε δράσεις όπως καθαρισμούς, ανακατασκευές και καλλωπισμούς δημόσιων και κοινωφελών χώρων, προσφορά εθελοντικής εργασίας σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, μαγείρεμα για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και πολλά ακόμη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα ανεπανάληπτο «ψηφιδωτό» Καλών Πράξεων με τη δύναμη και την ενέργεια περισσότερων από 800 εθελοντών εργαζομένων από τον Έβρο έως την Κρήτη, από την Ρόδο μέχρι και την Κέρκυρα.

Σκοπός της εταιρίας, αλλά και των εργαζομένων είναι να καθιερώσουν την Ημέρα Καλής Πράξης ώστε να πραγματοποιείται σταθερά μία φορά το χρόνο και φυσικά να την πλαισιώσουν με πολλές πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του «Πράττειν».

Κοινοποίηση