Γυαλιά και ωτοασπίδες σκοποβολής δώρισε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών στο Γραφείο Εκπαίδευσης


Βασικό κομμάτι και ζωτικής σημασίας προτεραιότητα, αποτελεί η συντηρητική και ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκπαίδευση των αστυνομικών, για την προστασία της υγείας και διαφύλαξη της σωματικής τους ακεραιότητας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, προκειμένου να επιστρέφουν άπαντες, σώοι και αβλαβείς, στις οικογένειες τους με τη λήξη της υπηρεσίας τους, προτεραιότητα συνυφασμένη με την ύπαρξη και λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος.

Για όλους τους προαναφερθέντες λόγους, έπειτα από πρόταση-αίτημα των συναδέλφων- εκπαιδευτών και κατόπιν ενεργειών του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, έγινε η προμήθεια και παραδόθηκαν στο Γραφείο Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, δώδεκα (12) ζεύγη αντιβαλλιστικών γυαλιών σκοποβολής και δώδεκα (12) ζεύγη ωτοασπίδες σκοποβολής, τα οποία αποτελούν απαραίτητα είδη για την προστασία των αστυνομικών και την ορθή τήρηση κανόνων αυτοπροστασίας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, προς αποφυγή ενδεχόμενου τραυματισμού.

«Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον κ. Συμεών Τσομπανίδη ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων ‘SHELL’ στο 5 ο χλμ. Επ. Οδού Σερρών-Νιγρίτας για την προθυμία, την άμεση ανταπόκριση και υλοποίηση του αιτήματος μας, καθόσον τα προαναφερθέντα είδη αποτελούν ευγενική του χορηγία ύψους οχτακοσίων (800) Ευρώ. Κατά την παράδοση- παραλαβή τους, ο κ. Τσομπανίδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τη συμπάθεια του προς το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τους κινδύνους του επαγγέλματος μας καθώς και τη σπουδαιότητα του λειτουργήματος που επιτελούν οι συνάδελφοι μας για την προστασία των πολιτών και της χώρας μας,» τονίζεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών.

Κοινοποίηση