Ρεπορτάζ: Χριστίνα Χατζοπούλου
Μετά τα όσα διέρρευσαν στον τύπο για την «άγονη» πορεία της συμφωνίας μεταξύ του υποψήφιου επενδυτή Χρήστου Καραθανάση και του Πανσερραϊκού, για το τμήμα ποδοσφαίρου, ο κ. Καραθανάσης παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου, θέλοντας να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.
(Παρακολουθήστε τη συνέντευξη τύπου πατώντας εδώ https://www.youtube.com/watch?v=b2DVE6pRKLo )
Στη συνέντευξη τύπου, ο κ. Χρήστος Καραθανάσης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κάποιοι έχουν ξεπουλήσει τον Πανσερραϊκό στον Πήγασο» και πως παρουσιάζονται συνεχώς κολλήματα, προκειμένου να μην αναλάβει τις τύχες του ιστορικού συλλόγου.
Ο κ. Καραθανάσης έδωσε στη διοίκηση περιθώριο ενός χρόνου, για να δεσμευθεί και για την παραχώρηση των ακαδημιών, που ήταν και ο βασικός «ύφαλος» που οδήγησε στο «ναυάγιο» της συμφωνίας, ενώ υποστήριξε πως επικρατεί ένα κλίμα οικογενειοκρατίας στον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό, αλλά και πως υπάρχουν κάποιοι που μένουν «γαντζωμένοι» στις καρέκλες τους.