Στις δικαστικές αίθουσες δίνεται η συνέχεια του «σίριαλ» για το θέμα της διαχείρισης του κυλικείου που βρίσκεται στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.
Για περισσότερους από οκτώ μήνες το κυλικείο είναι κλειστό, εξαιτίας της διαμάχης που υπάρχει μεταξύ της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του κ. Παπαθεοδώρου, ο οποίος δικαιώθηκε από τα δικαστήρια και στον οποίο δόθηκε η διαχείριση.
Τον περασμένο Ιανουάριο, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, όταν πήγαν οι διαχειριστές να αναλάβουν την επιχείρηση και διαπίστωσαν πως οι κλειδαριές ήταν αλλαγμένες, αφού το κλειδί που τους παρέδωσε ο δικαστικός επιμελητής δεν ταίριαζε και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.
Στις 17 Σεπτεμβρίου, θα εκδικαστεί η προσφυγή του κ. Παπαθεοδώρου, στο δικαστικό μέγαρο Σερρών.
Οκτώ μήνες μετά, το κυλικείο παραμένει κλειστό και τόσο οι ασθενείς, όσο και οι επισκέπτες και οι συνοδοί ταλαιπωρούνται, καθώς δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε ένα μπουκάλι νερό.