Βαλκανικό πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Τους εκατό αναμένεται να φθάσουν οι αθλητές, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας (BMU European Road Racing Championship) που θα διεξαχθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο (20-21-22) του τρέχοντα μήνα Ιουλίου.

Ειδικότερα, το Πρωτάθλημα, στο οποίο θα αγωνιστούν αναβάτες μοτοσυκλέτας από Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία και Σκόπια.

Διοργανώνεται από την Βαλκανική Μοτοσυκλετιστική Ένωση (Balkan Motorcycle Union).
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν οι προβλεπόμενοι προγραμματισμένοι αγώνες στο πλαίσιο των εθνικών πρωταθλημάτων Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Σκοπίων (μετά την παύση 9 ετών) και το ενδιαφέρον αναμένεται ιδιαίτερα έντονο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την ερχόμενη Παρασκευή προβλέπονται ο τεχνικός έλεγχος και τα ελεύθερα δοκιμαστικά (12:00 μ.), ενώ το Σάββατο (14:00 μ.μ.) και την Κυριακή (11:30 π.μ.) είναι αφιερωμένο στο κυρίως αγωνιστικό τμήμα της διοργάνωσης , οπότε οι αθλητές, οι καλύτεροι των Βαλκανίων, θα αγωνιστούν ανά κατηγορία (SP 125/SSP 300, F 600, F 1000, SuperSport και Superbike 1000), με τους ταχύτερους να δίνουν σκληρή μάχη για μία θέση στο βάθρο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κοινοποίηση