Εβδομάδα ζωγραφικής από την Α/θμια και το δήμο Σερρών

Το Τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ν. Σερρών και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, διοργανώνουν τη δράση «Εβδομάδα Ζωγραφικής 2018», από 13 – 22 Οκτωβρίου 2018 στο φουαγιέ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

Η δράση περιλαμβάνει έκθεση ζωγραφικής (23) Σερραίων ζωγράφων και εικαστικές δράσεις έκφρασης που απευθύνονται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στόχος του Δήμου Σερρών είναι να δώσει στους Σερραίους καλλιτέχνες τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το έργο τους, μέσα από τη διαφορετικότητα και την ποικιλία των καλλιτεχνικών τάσεων που επικρατούν χωρίς περιορισμούς στην καλλιτεχνική δημιουργία.

Με τη δράση αυτή γίνεται μια προσπάθεια στο να γίνει η τέχνη της ζωγραφικής τμήμα της καθημερινότητας όλων και να αναπτυχθεί μια ουσιαστική σχέση ανάμεσα στους Σερραίους δημιουργούς και το κοινό και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους και τους μαθητές. Για το λόγο αυτό κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις και εικαστικές δράσεις έκφρασης σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τους καλλιτέχνες.

Κοινοποίηση