Σεμινάριο για τις νέες τεχνολογίες από Κ.Ε.Δ.Ι.Σ- ΕΜΕΙΣ Σερρών – Όμιλος Σερρών UNESCO

Η σύμπραξη των Συλλόγων Κ.Ε.Δ.Ι.Σ- ΕΜΕΙΣ Σερρών – Όμιλος Σερρών για UNESCO σας καλεί για -Ποιοτική Εκπαίδευση- με το επίκαιρο θέμα «Πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο και σωστή χρήση των νέων τεχνολογιών».

Η επιμόρφωση απευθύνετε στην σημερινή γενιά των παππούδων – γιαγιάδων και ταυτίζεται με τα προγράμματα της γενιάς «των γκρίζων μαλλιών» που ολόκληρη η Ευρώπη προσπαθεί να βοηθήσει τους πολίτες της, με ηλικία άνω των 50-55 ετών.

Πόσο ενημερωμένοι είστε με την τελευταία τεχνολογία; Μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας, τα εγγόνια σας, ή τα παιδιά σας; Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει πολύ.

Η θεματολογία του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων:

Εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες, Ιντερνέτ – Κοινωνικά δίκτυα – Σωστή & Κακή χρήση νέων τεχνολογιών – Προστασία – Ασφάλεια – Γονικός έλεγχος και ειδικά καυτά σημερινά θέματα όπως:
Συμβουλές, Ασφάλεια, Επιπτώσεις στην υγεία, Προφυλάξεις, Προστασία, Εθισμός, Επικίνδυνα παιχνίδια, Εκβιασμοί, Διακίνηση παράνομου & επικίνδυνου υλικού, Οικονομική εξαπάτηση, Παραπλάνηση, Απάτες, Παρενόχληση, Παραβίαση ιδιωτικής ζωής, Ψηφιακός εκφοβισμός, Σεξουαλική παρενόχληση, Προσωπικά δεδομένα, Πνευματικά δικαιώματα, Προπαγάνδα, Γονικός έλεγχος, Κακόβουλο λογισμικό, Ακτινοβολία υψηλών συχνοτήτων συσκευών κεραιών δικτύων και επιπτώσεις, Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, Εφαρμογές εντοπισμού κεραιών, Μέτρηση ακτινοβολίας, κ.α.

Ο εκπαιδευτής θα είναι ο γνωστός μας Καθηγητής & Συγγραφέας βιβλίων πληροφορικής Βαγγέλης Γκιμπερίτης ο οποίος θα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του.

Σύντομο βιογραφικό:
 Γνωστός πανελλήνια από τη συγγραφή 29 βιβλίων πληροφορικής μεταξύ αυτών και το βιβλίου του Λυκείου Α-Β-Γ τάξης. Το βιβλίο πιστοποίησης στην πληροφορική του Πανεπιστημίου Cambridge. Μια δεκάδα από τα βιβλία του είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και διδάσκονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Για όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα αλλά, το έργο του στην εκπαίδευση και την συγγραφή, έχει βραβευτεί και τιμηθεί 42 φορές από ειδικούς της πληροφορικής, Υπουργεία, Φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, Εταιρείες, Επιστημονικές ενώσεις.
Για επικοινωνία και συμμετοχή τηλεφωνήστε στους αριθμούς:
23210 68900 – 6978442377 – 6972328249.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •