Επίσκεψη της Άννας- Μισέλ Ασημακοπούλου στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών

Τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη επισκέφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου 2018, η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και βουλευτής Β’ Αθηνών της Ν.Δ. Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου. Ο Αντιπεριφερειάρχης και η βουλευτής συζήτησαν για διάφορα μείζονα θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Ο Γιάννης Μωυσιάδης ενημέρωσε καταρχάς την κ. Ασημακοπούλου για τον αγώνα που δίνει η τοπική αυτοδιοίκηση να παραγει έργο, μέσα σ’ ένα δυσμενές περιβάλλον με πενιχρές χρηματοδοτήσεις και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις. Η συζήτηση επεκτάθηκε και στο θέμα της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου , με αφορμή τα τελευταία γεγονότα εκχώρησης δημοσίων ακινήτων στο Υπερταμείο. Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα της Αμφίπολης και την ανάγκη αξιοποίησης των σπουδαίων ευρημάτων στον λόφο Καστά, με την κ. Ασημακοπούλου να τονίζει πως τέτοιες σπουδαίες ανακαλύψεις δεν πρέπει να έχουν κομματική ταυτότητα. Τόσο ο Γιάννης Μωυσιάδης όσο και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Σπυρόπουλος επισήμαναν στην κ. Ασημακοπούλου τον αγώνα που έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την Αμφίπολη ,έτσι ώστε το μνημείο να λάβει σύντομα τη θέση που του αξίζει.

Την αναγκαιότητα να προχωρήσει η διαδικασία αξιοποίησης του μνημείου στο λόφο Καστά επισήμανε και ο βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής , ο οποίος συνόδευε την βουλευτή, μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Σερρών Θεόδωρο Καμπούρη. Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για το Agribusiness Forum που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών στις 1-3 Νοεμβρίου , κάνοντας λόγο για μια σημαντική πρωτοβουλία. Μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία όχι μόνο να παραστεί αλλά και να είναι ομιλήτρια στο συγκεκριμένο συνέδριο.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •