Άννα Ασημακοπούλου από Σέρρες: Να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Δε ψηφίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών

Δριμεία κρητική στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ άσκησε η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μησέλ Ασημακοπούλου κατά την περιοδεία της στην πόλη των Σερρών. Η βουλευτής Β΄Αθηνών σε δηλώσεις της τόνισε πως θα πρέπει να φύγει αμέσως η χειρότερη Κυβέρνηση της Ελληνικής Μεταπολίτευσης και κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να γίνει Πρωθυπουργός της χώρας. “Έχουμε μπει στη τελική ευθεία για να φύγει αυτή, η χειρότερη Κυβέρνηση της Ελληνικής μεταπολίτευσης. Σ΄αυτόν τον αγώνα δε περισσεύει κανείς, ούτε τα στελέχη από την κεντρική πολιτική σκηνή, ούτε ο τελευταίος νεοδημοκράτης αλλά και όλοι οι πολίτες, οι οποίοι πρέπει να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός της χώρας για να πάμε στην Ελλάδα που μας αξίζει, μια καλύτερη Ελλάδα, την οποία όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε.”

Για τη συμφωνία των Πρεσπών η κα Ασημακοπούλου κατέστησε σαφές ότι: “Η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών είτε είμαστε αντιπολίτευση, είτε είμαστε Κυβέρνηση τελεία και παύλα. Δε με νοιάζει αν τη ψηφίσει ο κος Πάνος Καμμένος ή ποιοι βουλευτές θα την ψηφίσουν. Ο κος Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα μπορούσαν αν ήθελαν να σταματήσουν αυτή την εθνική ζημιά που συντελείται από αυτή την συμφωνία σήμερα. Είναι στο χέρι τους. Όσο δε το κάνουν είναι απολύτως συνυπεύθυνοι μαζί με τον κο Τσίπρα για ότι τετελεσμένο μπορεί να δημιουργηθεί από αυτή τη συμφωνία” είπε χαρακτηριστικά η κα Ασημακοπούλου.

Η κα Ασημακοπούλου συμμετείχε την 3η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Σερρών που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης. Παρόντες ήταν οι βουλευτές Σερρών Κώστας Καραμανλής καi Φωτεινή Αραμπατζή, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών Θεόδωρος Καμπούρης και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 

 

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •