«Ακολουθείστε το όνειρό σας»- Εκδήλωση στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών

Εκδήλωση με τίτλο «ακολουθείστε το όνειρό σας», διοργανώνουν η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών και ο Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών, στις 22 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, στο αμφιθέατρο της βιβλιοθήκης.

Η εκδήλωση εντάσσεται στη νέα σειρά εκδηλώσεων με γενικό τίτλο «αναζητώντας την Ιθάκη».

«Μην αφήνετε κανένα να κλέβει τα όνειρά σας. Ακολουθήστε την καρδιά σας, ό,τι και να συμβεί. Μη φοβάστε, τολμήστε να ρισκάρετε. Να θυμάστε ότι ακόμα και αν τα πλοία είναι πιο ασφαλή στο λιμάνι, δεν είναι γι’ αυτό το σκοπό που έχουν κατασκευαστεί. Ο καθένας από μας έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει κάτι εξαιρετικό,» τονίζεται στη σχετική πρόσκληση.

Εισηγήτρια είναι η κα Δέσποινα Καϊτατζή – Χουλιούμη, κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.
Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχουν, η κα Νατάσα Δάγκου Φιλόλογος Γενική Γραμματέας του Συλλόγου και η κα Σοφία – Βενετία Πάρτσιου Φιλόλογος Μέλος του Δ.Σ

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν κινηματογραφημένα στιγμιότυπα, απ’ την κατάθεση ψυχής ενός νέου ανθρώπου, του Γιάννη Τσιώρη με τίτλο «Το επόμενο λογικό βήμα», αλλά και ένα σύντομο βίντεο με τίτλο: «Πριν αισθανθείτε πίεση» του Jay Shett, το οποίο έχουν παρακολουθήσει πάνω από 301 εκατομμύρια θεατές του διαδικτύου και συνεχίζει να εμπνέει ανθρώπους.
Θα ακολουθήσει διάλογος μεταξύ των θεατών.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κοινοποίηση