Συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο, με προτάσεις από τη “ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων”

Συνάντηση με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σερρών είχε η υποψ. Δήμαρχος ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου και μέλη του Συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων. Από την πλευρά του Ε.Κ.Σ. τέθηκαν θέματα όπως η ανεργία, η αποβιομηχάνιση του νομού μας, η επιπτώσεις της κρίσης πάνω στην οικοδομή και τα συναφή επαγγέλματα αλλά και ζητήματα καθημερινότητας που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών.

 Η κ. Παπαφωτίου, τόνισε: “Για εμάς είναι θεμελιακή η συνεργασία. Πιστεύουμε οτι με συντονισμό ενεργειών και κοινή προσπάθεια, μπορούμε να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας. Ως εκπρόσωποι της νέας Δημοτικής περιόδου, δεσμευόμαστε για:

-Συγκεκριμένα κίνητρα για την ανάπτυξη και στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στα όρια του Δήμου Σερρών.

-Δημιουργία Θεσμών εξωστρέφειας, για την αύξηση της οικονομικής κίνησης.

-Αναβάθμιση του ρόλου και της λειτουργίας κοινωνικών δομών όπως τα ΚΑΠΗ, η κατ’ οίκον Φροντίδα και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.

-Νέες δράσεις και πρωτοβουλίες για την στήριξη των εργαζόμενων γονέων.

-Εξορθολογισμό των Δημοτικών Τελών με ιδιαίτερη μέριμνα στα νέα νοικοκυριά.

-Επανασύσταση και λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας με αναβαθμισμένο και εκσυγχρονισμένο ρόλο.

-Προώθηση και υλοποίηση Συνεταιριστικών σχημάτων με τη συμμετοχή του Δήμου και τοπικών θεσμικών Φορέων.

Θα είμαστε μπροστάρηδες στην κατάθεση προτάσεων και σχεδίων για την ανάπτυξη και προστασία του εισοδήματος των συνδημοτών μας. Η ανάληψη πρωτοβουλιών από τον Δήμο για την στήριξη της οικογένειας και ειδικότερα των νέων, είναι προτεραιότητα για τη Δημοτική μας θητεία” κατέληξε η κ. Παπαφωτίου.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και αναπτύχθηκε χρήσιμος διάλογος. Την κ. Παπαφωτίου υποδέχτηκαν θερμά στο Ε.Κ. Σερρών, ο Πρόεδρος κ. Αλκης Απιδόπουλος, ο Αντ/δρος κ. Ηλίας Παραστατίδης, ο Γ. Γραμμ. κ. Παύλος Συμεωνίδης, ο Οργαν. Γραμμ. κ. Δημήτρ. Στοικούδης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μαριάνθη Κηπουρού. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι υποψ. Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ. Φούλης Τριανταφύλλου Πολ. Μηχανικός, Εύη Χρηστομάτη Εκπαιδευτικός, Ευάγγ. Κωνσταντινίδης Οικοδόμος, Άννα Μελισσουργού Εκπαιδευτικός και ο κ. Δημήτρ. Αγγελακόπουλος Δικηγόρος.

Κοινοποίηση