Π. Τόσιος: «Σημαντικό για τη δημοκρατία η 3η θέση του ΚΙΝΑΛ»

Την ικανοποίησή του για την τρίτη θέση του Κινήματος Αλλαγής στις ευρωεκλογές αλλά και για το γεγονός της ήττας των ακροδεξιών δυνάμεων εξέφρασε κατά τη συνέντευξη του στην τοπική τηλεόραση, ο υποψήφιος βουλευτής του κινήματος Πασχάλης Τόσιος.

Ο Πασχάλης Τόσιος υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό το γεγονός της ενδυνάμωσης της προοδευτικής παράταξης, όπως αυτή εκφράστηκε ,όχι μόνο για το κόμμα μου αλλά και για την ίδια τη δημοκρατία.

Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής εχθές μάλιστα με ανάρτηση του το πρωί της Κυριακής, προχώρησε εμφατικά στο μήνυμα καταψήφισης των ακροδεξιών δυνάμεων , με το οποίο καλούσε τους ψηφοφόρους να δώσουν ένα τέλος στη διόγκωση του φασιστικού μορφώματος.

Με βασικό σύνθημα τη φράση «κομμένη η πλάκα» στόχευσε κυρίως να παρακινήσει τους νέους να μην απέχουν και να συμμετέχουν στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Όπως τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής Πασχάλης Τόσιος του Κινήματος Αλλαγής που καταλαμβάνει την τρίτη θέση στις Ευρωεκλογές, «ο ελληνικός λαός μίλησε. Αποδοκίμασε τον κ. Τσίπρα και τις πολιτικές του», ενώ όσον αφορά στο ΚΙΝΑΛ, επισήμανε ότι «είναι ο εγγυητής για προοδευτικές εξελίξεις στη χώρα. Εξελίξεις που θα βάλουν οριστικά στο περιθώριο της φασίστες».

Κοινοποίηση