Π. Τόσιος: «Στο νομό Σερρών αλλάζουμε γενιά»

Άρθρο του Πασχάλη Τόσιου
Υπ. Βουλευτής Σερρών Κινήματος Αλλαγής

Μετά το πολιτικό αδιέξοδο που οδήγησε στην προκήρυξη των εθνικών εκλογών καλούμαστε να εκφράσουμε αυθεντικά και με ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο το αίτημα για μια άλλη πορεία του τόπου.

Η δική σας ενεργή συμμετοχή και στήριξη είναι ο μόνος εγγυητής για να ξεφύγει η πολιτική ζωή της χώρας από το τέλμα που την οδήγησαν χρεοκοπημένες πολιτικές και πρόσωπα που επιζητούν ξανά την εντολή σας.

Ο τόπος χρειάζεται νέα αντίληψη για τον τρόπο λειτουργίας της πολιτικής, πρόσωπα κατάλληλα να αφουγκρασθούν την αγωνία των πολιτών για το μέλλον της χώρας και να μετασχηματίσουν την οργή και την αντίδραση σε γόνιμη πολιτική πρόταση.

Χρειαζόμαστε εκπροσώπηση από πρόσωπα που κατανοούν την ανάγκη ρήξης με κατεστημένες δομές και νοοτροπίες που ευτελίζουν τον πολιτικό μας βίο.

Η πολιτική ζωή μας χρειάζεται ανανέωση με πρόσωπα που εμπνέουν και πείθουν με τη δημόσια δραστηριοποίησή τους, ικανά να διαμορφώσουν και να στηρίξουν μια άλλη πρόταση που θα οδηγήσει τη χώρα σε αναπτυξιακή προοπτική.

Στις προσεχείς εθνικές εκλογές στηρίζουμε πρόσωπα που αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεών τους, που ασκούν την πολιτική με ειλικρίνεια, με δημόσιο ήθος, σύνεση, ευθιξία και σεβασμό στον πολίτη. Η επιλογή σας είναι κρίσιμη.

Η υποψηφιότητά μου συνιστά πρόσκληση ανοιχτή σε όσους επιθυμούν να εδραιώσουμε ένα σύγχρονο πολιτικό ήθος και λόγο με διαφάνεια, αξιοκρατία και με ύψιστο κριτήριο την ευημερία όλων.

Κοινοποίηση