Κριτήριο Ψήφου: Η Επόμενη Μέρα των Εκλογών της 7ης Ιουλίου (Άρθρο)

Άρθρο της Φιλιώς Σαραντίδου
Υποψ. Βουλευτής Σερρών ΚΚΕ

Τι έχει να περιμένει ο λαός για την επόμενη μέρα των εκλογών είτε με κυβέρνηση ΝΔ, είτε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;

Μέσα από τις προτάσεις τους ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, προτάσεις που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, τα αντιλαϊκά μέτρα οι δεσμεύσεις τους στο κεφάλαιο και στους ιμπεριαλιστικούς θεσμούς με την συμμετοχή της χώρας σε ΝΑΤΟ-ΕΕ, θα υλοποιούνται από κοινού και θα τσακίζουν τον λαό.

Ο προεκλογικός τσακωμός τους αφορά αποκλειστικά σε δευτερεύοντα ζητήματα παραπλανώντας για ακόμα μία φορά τον λαό, ενώ την επόμενη μέρα ανεξάρτητα ποιος θα είναι πρώτος και ποιος δεύτερος, η αντιλαϊκή κούρσα θα συνεχιστεί.

Τα μνημόνια διαρκείας και οι εφαρμοστικοί τους νόμοι, τα ματωμένα πλεονάσματα και οι μηχανισμοί εποπτείας που δεσμεύουν την χώρα μέχρι και το 2060, θα είναι εδώ και θα υλοποιούνται ενώ η εκμετάλλευση, η φτώχεια και η ανεργία θα εντείνονται.

Η όποια ανάκαμψη της οικονομίας που ευαγγελίζονται θα είναι προς όφελος των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων, του κεφαλαίου που θα επέλθει με μεγαλύτερη ελαστικοποίηση της εργασίας, δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα, εμπορευματοποίηση της Υγείας, της Παιδείας, πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών.

Ενώ από την άλλη η ενεργότερη εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, εμπλοκή που δημιούργησε και την αμερικανοΝατοϊκής συμφωνίας των Πρεσπών, θα φέρει τον λαό αντιμέτωπο απέναντι σε μεγάλους κινδύνους μέσα από τις γενικευμένες πολεμικές συρράξεις στην περιοχή της Αν. Μεσογείου.

Το ΚΚΕ απευθύνει πλατύ και μαζικό κάλεσμα στους εργαζόμενους, στους ανθρώπους του μόχθου, σε όλους όσους νιώθουν αριστεροί, προοδευτικοί και δημοκράτες και δεν αλλοίωσαν τις αξίες, τα ιδανικά και τις ελπίδες τους με την τετράχρονη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Απευθύνει πλατύ κάλεσμα κυρίως στους νέους και στις νέες, στα «παιδιά της κρίσης», να κάνουν δική τους υπόθεση την ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Να μην σκορπίσουν την ψήφο τους σε κόμματα μιας χρήσης, να απομονώσουν την ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή.

Στις Εκλογές στις 7 Ιούλη κρίνεται πόσο ισχυρή θα είναι εκείνη η δύναμη που δεν εγκαταλείπει μπροστά στα δύσκολα.

Κρίνεται πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ για να δυναμώσουν η λαϊκή αντίσταση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •