Χαλκιδική: 6 νεκροί, ένας αγνοούμενος και δεκάδες τραυματίες από τη φονική καταιγίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξι νεκροί, ένας αγνοούμενος ψαράς, δεκάδες τραυματίες, ξεριζωμένα δέντρα, αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα, και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές άφησε πίσω της η φονική καταιγίδα που σάρωσε χθες βράδυ τη Χαλκιδική.
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ζήτησε να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Νομός Χαλκιδικής κάτι που έγινε.
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε προκειμένου να γίνει καταγραφή των ζημιών και αποτίμηση της όλης κατάστασης. Στη σύσκεψη συμμετείχε κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, τον  υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον γγ Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ο περιφεριάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος της περιοχής.
“Θρηνούμε για τις απώλειες των ψυχών και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους δικούς τους ανθρώπους” είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του για τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική.

Φωτογραφία από lifeevents

Βίντεο από enikos.gr/ERT

Κοινοποίηση