Ξηλώθηκε «καμουφλαρισμένη» κεραία κινητής τηλεφωνίας στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκης

Μετά τις συντονισμένες προσπάθειες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και κατοίκων της περιοχής μία ακόμη παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας αποκαθηλώθηκε αυτήν την φορά από την οδό Σπύρου Λούη, στα Κωνσταντινοπολίτικα.

Η κεραία ύψους 7 μέτρων ήταν τοποθετημένη σε δώμα οικοδομής και καμουφλαρισμένη σε καμινάδα, σε έναν δρόμο πυκνοκατοικημένο και σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από σχολικό συγκρότημα της περιοχής.

Επί σχεδόν 2 χρόνια κάτοικοι στην περιοχή που συνέστησαν επιτροπή αγώνα έχοντας από την πρώτη στιγμή στον πλευρό τους τον δήμο έδωσαν με επιμονή έναν τιτάνιο δικαστικό αγώνα.

Η πολυπόθητη στιγμή της δικαίωσης, μετά από έναν κυκεώνα προσφυγών και ενστάσεων, ήρθε σήμερα το πρωί με την απομάκρυνση της κεραίας παρουσία συνεργείων του δήμου και της αποκεντρωμένης περιφέρειας.

«Η σημερινή μέρα αποτελεί τη δικαίωση των προσπαθειών μιας ομάδας ενεργών πολιτών του δήμου μας για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος. Ο δήμος υπήρξε αρωγός και συμπαραστάτης τους. Για την διοίκησή μας η μηδενική ανοχή στην ασυδοσία είναι αξίωμα. Μόνον νόμιμα αδειοδοτημένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας μπορούν να μείνουν αλώβητες εντός των ορίων του δήμου μας», δήλωσε ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης που συμπλήρωσε πως αυτή είναι η έβδομη κεραία κινητής τηλεφωνίας που απομακρύνεται από τον δήμο μας με τη συνδρομή της Δικαιοσύνης.

Κοινοποίηση