Μπλε νερό τρέχει από τις βρύσες σε σπίτια και επιχειρήσεις στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Σοκαρισμένοι ήταν κάτοικοι και επιχειρηματίες του Ευόσμου Θεσσαλονίκης όταν χθες είδαν από τις βρύσες τους να τρέχει νερό χρώματος μπλε.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που ανέβασε επιχειρηματίας από τον Εύοσμο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έστειλε αμέσως το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες στην ΕΥΑΘ, η οποία έστειλε τη γενικόλογη απάντηση:

«Έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, η αιτία αναζητείται. Περιμένουμε να αποκατασταθεί το πρόβλημα για να αρχίσουμε ξανά την επεξεργασία του νερού».

Σε διαρροή του ηλιακού τελικά οφειλόταν το μπλε νερό

Μία διαρροή τελικά του ηλιακού θερμοσίφωνα, φαίνεται πως ήταν η αιτία για το φαινόμενο του μπλε νερού, που εντοπίσθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος Έλενα Καραβασίλη, στο www.grtimes.gr ιδιοκτήτης καταστήματος στον Εύοσμο, μπέρδεψε τη διαρροή φρέον από τον ηλιακό του θερμοσίφωνα, με τη διαδρομή που ακολουθεί το νερό της ΕΥΑΘ.

Σχετικές δηλώσεις έκανε, μάλιστα, στη δημοσιογράφο ο Πρόεδρος των Εργαζομένων της ΕΥΑΘ Γιώργος Αρχοντόπουλος, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εν λόγω καταστηματάρχης αφού ενημερώθηκε για το τι έγινε, ζήτησε συγνώμη και κατέβασε το σχετικό βίντεο.
(Πηγή: www.grtimes.gr )

Νερό με το… σταγονόμετρο στη Θεσσαλονίκη

Εντωμεταξύ, από χθες σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην υδροδότηση της Θεσσαλονίκης.

Σε νεότερη ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ τονίζει:

«Ξεκίνησε η υδροδότηση του Πολεοδομικού Συγκροτήματος από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης. Άμεση θα είναι η υδροδότηση της ΒΙΠΕ-Θ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές του Πολεοδομικού η ομαλοποίηση θα επέλθει σταδιακά εντός της ημέρας, οπότε και αναμένεται να «γεμίσει» το δίκτυο υδροδότησης. Το προσωπικό της ΕΕΝΘ και του Χημείου Ύδρευσης παραμένει σε επιφυλακή διενεργώντας συνεχείς ελέγχους. Η τροφοδοσία από τις πηγές της Αραβησσού συνεχίζεται κανονικά».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •