Σάλος στην Αυστραλία με τον Ερυθρό Σταυρό- Χρεώνει από τις δωρεές 11 εκατ. δολάρια για… έξοδα διοίκησης


Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην, πολύπαθη από τις πυρκαγιές, Αυστραλία, σχετικά με τη διαχείριση των εκατομμυρίων δολαρίων που έχουν συγκεντρωθεί, για την ενίσχυση των πυροπαθών.

Ο Αυστραλιανός Ερυθρός Σταυρός παραδέχθηκε, σύμφωνα με το 7NEWS, ότι μπορεί να δαπανήσει μέχρι και 11 εκατομμύρια δολάρια για την επεξεργασία των εκατομμυρίων δολαρίων που συγκεντρώθηκαν από δωρεές ανθρώπων από όλο τον κόσμο, μετά την έκκλησή του για ενίσχυση των πυροπαθών.

Ωστόσο, με αφορμή τη δημόσια κατακραυγή, ο Ερυθρός Σταυρός αναγκάστηκε να αναθεωρήσει μια προηγούμενη δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία ένα μεγάλο μέρος των 95 εκατομμυρίων δολαρίων που συγκεντρώθηκαν, θα μπορούσε να δεσμευθεί για μελλοντικές φυσικές καταστροφές.

Η φιλανθρωπική οργάνωση υποσχέθηκε, επίσης, να επιταχύνει το ρυθμό παράδοσης κεφαλαίων έκτακτης ανάγκης σε κοινότητες που υπέστησαν καταστροφές.

«Πληρώνουμε τώρα ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα και είμαστε πρόθυμοι να συνεχίσουμε να το επιταχύνουμε, γιατί γνωρίζουμε ότι η βοήθεια είναι απαραίτητη τώρα», δήλωσε ο διευθυντής έκτακτης ανάγκης του Ερυθρού Σταυρού Noel Clement στο 7NEWS.

Ο διευθυντής έκτακτης ανάγκης του Ερυθρού Σταυρού Noel Clement δήλωσε στο 7NEWS ότι η φιλανθρωπική οργάνωση είχε ήδη χορηγήσει 700 δωρεές ύψους 10.000 δολαρίων έκαστη, συνολικού ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι από το συνολικό ποσό των 115 εκατομμυρίων δολαρίων που δόθηκε μέχρι στιγμής, μπορεί να δαπανηθούν 11 εκατομμύρια δολάρια για τα έξοδα διοίκησης, προκαλώντας νέες φωνές διαμαρτυρίας και δημόσια κατακραυγή από τους δωρητές.

185 Shares