Ο διατροφολόγος Κ. Μητουσούδης «σπάει τα τετριμμένα» στη λιπομέτρηση

Η λιπομέτρηση με την Tanita MC980 Plus, κάνει τμηματική ανάλυση του σώματος σε έξι σημεία του σώματος και έξι συχνότητες. Για καλύτερες και πιο έγκυρες οι μετρήσεις , Μοναδικότητα για το νομό Σερρών.

Η μεταβολική ηλικία υπολογίζεται συγκρίνοντας τον Βασικό Μεταβολικό Ρυθμό του εξεταζομένου με τον μέσο όρο του αντίστοιχου ηλικιακού group. Αν η μεταβολική ηλικία εμφανίζεται υψηλότερη από την πραγματική ηλικία του εξεταζομένου, αυτό είναι μία ένδειξη ότι ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός χρειάζεται βελτίωση. Μία αύξηση στην φυσική δραστηριότητα, θα αυξήσει την υγειή μυϊκό ιστό και κατ’ επέκταση την μεταβολική ηλικία.

Η μέτρηση ECW KAI ICW είναι κάτι που μας διαφοροποιεί , που είναι και σημαντικό άλλωστε.

Στο διαιτολογικό γραφείο του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΟΥΣΟΥΔΗ μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη μέτρηση για να γνωρίζεται αν έχετε ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΓΡΩΝ, η οποία απαιτεί ελάχιστο χρόνο και είναι απόλυτα ανώδυνη. Τώρα με την μοναδική τεχνολογία της TANITA MC-980 Plus που είναι από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Επισκεφθείτε τον Κωνσταντίνο Μητουσούδη στο γραφείο του που βρίσκεται στην Πλατεία Εμπορίου 9, στον 1ο όροφο, στις Σέρρες.

Τηλέφωνο: 2321027855.

Κοινοποίηση