Απειλές και βανδαλισμούς εις βάρος του καταγγέλλει ο φιλοζωικός σύλλογος Σιντικής

Στις αρχές προσέφυγαν τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου Σιντικής «Φιλοσίντικες», καθώς- όπως καταγγέλλουν- το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν δεχθεί απειλές, ενώ σημειώθηκαν και βανδαλισμοί στα γραφεία.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι έχουν ενημερώσει σχετικά και το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου, για τα περιστατικά και για τους αγνώστους που τους έχουν «στοχοποιήσει».

«Όποιος αμφιβάλλει για το έργο μας και για τον τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου μας, μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μας, να γνωρίσει τον λογιστή μας και τους υπεύθυνους του Δήμου οι οποίοι είναι αυτοί που είναι υπεύθυνοι της Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, αιτούνται και διαχειρίζονται όλα τα προγράμματα που αφορούν τα αδέσποτα. Από την πλευρά μας, συλλέγουμε, μεταφέρουμε, περιθάλπτουμε , πηγαίνουμε σε όσα περισσότερα περιστατικά μας καλέσουν, αφιερώνουμε χρόνο τον οποίο αφαιρούμε από την προσωπική μας ζωή και αψηφούμε την κούραση και τις όποιες αντιξοότητες. Ο όποιος θρασύδειλος λειτουργεί συκοφαντικά απέναντί μας, αρχικά αν έχει το απαραίτητο επίπεδο χαρακτήρα και προσωπικότητας, βασική κοινωνική συμπεριφορά και ενσυναίσθηση των πράξεων του, ‘τα χαρτιά μας’ είναι όλα ανοιχτά καθώς και οι καρδιές μας. Υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον θέλει να μάθει τα πάντα για εμάς. Όσον αφορά την ύπαρξη αδέσποτων σε διάφορα σημεία της περιοχής μας, εμείς δεν ευθυνόμαστε για αυτό, ούτε καταγράφεται κάπου στο καταστατικό μας ότι περισυλλέγουμε αδέσποτα ζώα σε κάποιο χώρο. Παρ’ όλα αυτά όμως έχουμε ξεκινήσει διαδικασίες προς αυτή την κατεύθυνση. Προσοχή λοιπόν πολίτες του Δήμου Σιντικής ποιον κατηγορείτε και με ποιο τρόπο, σε ποιον ρίχνετε ευθύνες και στο αν λειτουργείτε παραβατικά ή όχι, ειδικά όταν υπάρχουν κάμερες τριγύρω» τονίζεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Κοινοποίηση