Ουρές δεκάδων μέτρων στα διόδια της Εγνατίας

Απίστευτες ουρές δημιουργήθηκαν αυτές τις μέρες στα διόδια της Εγνατίας οδού.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστρια του Infonews24, από την κατάσταση που επικρατούσε χθες το απόγευμα στα διόδια Μουσθένη της Καβάλας.

Σύμφωνα με το χθεσινό ρεπορτάζ του Infonews24, σύγχυση προκαλείται καθημερινά στους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας οδού και αιτία είναι οι πομποδέκτες.

Διαμαρτυρόμενοι οδηγοί δήλωσαν στο Infonews24 πως υπάρχει σοβαρό ζήτημα με τους πομποδέκτες είσπραξης διέλευσης διοδίων, με την ονομασία «ΕΓΝΑΤΙΑ PASS», οι οποίοι ξεκίνησαν να λειτουργούν από την 1η Σεπτεμβρίου και στους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας.

Όπως υποστηρίζουν, δεν υπάρχει σχετική, προειδοποιητική πινακίδα, ενώ οι οδηγοί παραπλανούνται από το σήμα ραντάρ που βλέπουν και θεωρούν ότι η πληρωμή μπορεί να γίνει και από άλλες εταιρείες όπως EWAY -ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ κ.λπ..

Ωστόσο στην πινακίδα αναγράφεται πως η διέλευση γίνεται «ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΓΝΑΤΙΑ PASS», αλλά με τόσο μικρά γράμματα, που οι οδηγοί το βλέπουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Έτσι, λοιπόν, οι περισσότεροι αναγκάζονται να οπισθοχωρήσουν, κάτι που πολλές φορές είναι δύσκολο, καθώς συνήθως υπάρχουν στην ουρά αρκετά οχήματα.