«Κράμερ εναντίον Κράμερ» στην ΚΕΔΗΣ- Το σχόλιο της Χρ. Παλάζη που έσβησε ο Ν. Κανακάρης


«Φωτιά» έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σερρών, με την παραίτηση του κ. Νεκτάριου Κανακάρη από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΚΕΔΗΣ.

Το χθεσινό ρεπορτάζ του Infonews24 για το θέμα, προκάλεσε αίσθηση, καθώς γινόταν αναφορά στην απάντηση της Προέδρου της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθης Παλάζη και συγκεκριμένα στη φράση της «σεβαστήκαμε την επιλογή σου (σ.σ. να ανοίξει ιδιωτική επιχείρηση ΚΔΑΠ), αλλά σου υποδείξαμε το ασυμβίβαστο κατ’ επανάληψη», αφήνοντας να εννοηθεί πως μάλλον ο κ. Κανακάρης δεν είχε την πρόθεση να παραιτηθεί και πως έγινε κατόπιν επίμονων και πολλών συζητήσεων για το αυτονόητο.

Γιατί ήταν επιβεβλημένη, όμως, η παραίτηση του κ. Κανακάρη;

Γιατί πολύ απλά και ξεκάθαρα, υπήρχε «σύγκρουση» συμφερόντων, από τη στιγμή που ο ίδιος αποφάσισε να ιδρύσει ιδιωτική επιχείρηση ΚΔΑΠ.

Το Infonews24 δημοσίευσε στο χθεσινό ρεπορτάζ την απάντηση της κ. Χρυσάνθης Παλάζη, η οποία ήταν σχόλιο στην ανάρτηση του κ. Κανακάρη, της ανακοίνωσης της παραίτησής του στο facebook.

Η επόμενη, όμως, κίνηση του κ. Κανακάρη, εξόργισε την Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ, καθώς ο τέως- πλέον- Αντιπρόεδρος θεώρησε «πρέπον» να σβήσει το σχόλιό της.

Η απάντηση της κ. Παλάζη ήταν άμεση και μάλιστα συνόδευσε την απάντησή της με το σχετικό ρεπορτάζ του Infonews24.

«Αρχή άνδρα δείκνυσι! Το να σβήνεις φίλε και σύμμαχε Νεκτάριος Κανακάρης το καλοπροαίρετο σχόλιό μου, από την ανάρτησή σου, δεν σημαίνει ότι αυτό δε γράφηκε. Άλλωστε scripta mannent. Και για του λόγου το αληθές: κάποιοι δημοσιογράφοι παρατηρούν τα πάντα! Καλή αρχή και στο σχολείο! Καλή τύχη και πάλι στο επιχειρηματικό σου εγχείρημα!».

Κοινοποίηση