Τερζής: Όταν το παρελθόν μας θρέφει…!!!

του Βασίλη Τερζή-Δημοτικού Συμβούλου ΣΕΡΡΑΣ

«Πιστέψτε µας, εµπιστευτείτε µας και δώστε µε την ψήφο σας την ευκαιρία να γεννηθεί το καινούργιο». «Κρατώντας τα ιδανικά και την αξιοπρέπεια µας, καταθέτουµε την ψυχή µας, ευελπιστώντας να κερδίσουµε το σεβασµό σας…» «Ας µην επιτρέψουµε στο παρελθόν να σταθεί εµπόδιο στο µέλλον!!»

Είναι πλέον απολύτως βέβαιο πως κάποιος άλλος έγραφε της ηθικοπλαστικές εισαγωγές στους προεκλογικούς λόγους και τα δελτία τύπου της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Γεγονότα, λόγια και συμπεριφορές, δυστυχώς καταδεικνύουν πως έως τώρα αποτελούν κενό γράμμα για τους περισσότερους από εκείνους που μας διοικούν.

Όταν οι χαρακτηρισμοί «ημιμάθεια, πολιτικός ναρκισσισμός, αυτοδιοικητική αμετροέπεια, γραφικότητα, περίσσιο θράσος, αλαζονεία, παχυλή άγνοια», η ειρωνεία μέχρι και η χρήση ηλικιακών μεγεθών είναι ο σύγχρονος πολιτικός λόγος και τρόπος που ακολουθούν και προτείνουν για το μέλλον ο κ. Δήμαρχο,ς και ο αξιότιμος Πρόεδρος του Δ.Σ , θα με συγχωρέσουν αλλά ο κόσμος έχει διαφορετικές ανάγκες, απαιτήσεις και προσδοκίες.

Όταν είσαι δέσμιος του πολιτικού ρεβανσισμού, τότε μένεις καταδικασμένος και αγκυλωμένος στο τοξικό παρελθόν.

Κανένα μέλλον λοιπόν…

Κοινοποίηση