Χρ. Χατζοπούλου και Στ. Τζέμπελος έγιναν ανάδοχοι της γλυκύτατης Μαρίνας-Μαρίας (Φωτογραφίες)


Ημέρα χαράς για την «οικογένεια» του Infonews24, στην οποία προστέθηκε πλέον ένα ακόμη μέλος. Νέο μεν, αλλά με πολύ μέλλον δε.

Ο Πρόεδρος του Infonews24 Στέλιος Τζέμπελος και η σύζυγός του και ιδρυτικό στέλεχος και δημοσιογράφος του Infonews24 Χριστίνα Χατζοπούλου, ανέλαβαν με μεγάλη χαρά από σήμερα έναν ακόμη «βαρύ» και ιδιαίτερο ρόλο.

Έγιναν ανάδοχοι της γλυκύτατης Μαρίνας- Μαρίας, η οποία φυσικά λογίζεται πλέον και ως πνευματικό παιδί όλων μας στο Infonews24.

Το μυστήριο της βάπτισης τελέστηκε σήμερα, Σάββατο 17 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ιωάννου Θεολόγου, στην πόλη των Σερρών.

Πανευτυχείς οι γονείς της μικρής Μαρίνας- Μαρίας, Σωτήρης Δρόσος και Ευαγγελία Βέργου, επισφράγισαν τη μακρόχρονη φιλία τους με τον Στέλιο Τζέμπελο και Χριστίνα Χατζοπούλου, ζητώντας τους να γίνουν οι πνευματικοί γονείς της μικρής δεσποινίδας, η οποία ήταν και η απόλυτη «πρωταγωνίστρια» της ημέρας, ενώ ο αδερφός της Κωνσταντίνος ήταν πάντα μαζί της.

Στην τελετή έδωσαν το παρών φίλοι και συγγενείς των γονέων και των κουμπάρων, τόσοι όμως όσοι προβλέπονται, λόγω κορονοϊού.

Το Infonews24 εύχεται στη μικρή Μαρίνα- Μαρία να είναι γερή, δυνατή κι ευτυχισμένη στη ζωή της, στους γονείς της να τη χαίρονται και να την καμαρώνουν και στους ανάδοχους να είναι πάντα άξιοι.

Κοινοποίηση