Π. Τόσιος: «Για την ΕΒΖ δεν φταίει ο Καραθανάσης, δεν φταίει ο Γεωργιάδης, δεν φταίει η Αραμπατζή, δεν φταίει ο Καραμανλή, αλλά φταίει ο Χατζηπετρής…»

του Πασχάλη Τόσιου-Μέλος ΚΙΝΑΛ
Δεν φταίει ο Καρθανάσης ,δεν φταίει ο Γεωργιάδης ,δεν φταίει ο Καραμανλής ,δεν φταίει η Αραμπατζή, αλλά φταίει ο Χατζηπετρής…Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τα γνωστά δεξιόστροφα παπαγαλάκια (δημοσιογράφους, αγροτοπατέρες, δήθεν ειδικούς επί των αγροτικών θεμάτων) του νομού μας.
Προσπαθούν τις τελευταίες μέρες, μεθοδευμένα και με ξεκάθαρη εντολή από τους βασικούς υπεύθυνους για την τραγική επιλογή Καραθανάση για το τιμόνι της ΕΒΖ , να δημιουργήσουν για άλλη μια φορά συνθήκες αποπροσανατολισμού, αναδεικνύοντας δήθεν θέμα με τις καρτέλες των αγροτών στην συνεταιριστική τράπεζα από το 2017.
Προσπαθώντας να μεταφέρουν άλλου τις ευθύνες,πέρα από αυτούς που έχουν την κύρια ευθύνη για την κατάσταση της τευτλοκαλλιέργειας στο νομό μας όπως έχει διαμορφωθεί.
✓Είναι τα ίδια πρόσωπα που πριν δύο χρόνια πανηγύριζαν για την έλευση Καραθανάση .
✓Είναι τα ίδια πρόσωπα που προέτρεπαν τους αγρότες να σπείρουν τεύτλα
✓Είναι τα ίδια πρόσωπα που δεν έχουν πει κουβέντα για το γεγονός ότι δεν έχουν απορροφηθεί τα τεύτλα ,όπως είχει υποχρέωση να γίνει βάσει της σύμβασης που είχε υπογραφεί .
✓Είναι τα ίδια πρόσωπα που δεν είπαν λέξη για την μονομερή απόφαση του Καραθανάση να αθετήσει την συμφωνία για την τιμή των τεύτλων .
✓Είναι τα ίδια πρόσωπα που σιωπούν για τον έμμεσο εκβιασμό που γίνεται προς τους παραγωγούς για να μπορέσουν να πάρουν την συνδεδεμένη.
Λοιπόν “κύριοι ” το παραμυθάκι που στείσατε πριν δύο χρόνια ,έχει και δράκο και υπευθύνους , δυστυχώς και θύματα, όλους αυτούς που σας πίστεψαν .Αλλά πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί τον υποκριτικό ρόλο σας .
Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •