Ψήφισμα του Δ.Σ. Σερρών και συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Γ. Γεωργούλα


Σύμφωνα με την 22/2021 απόφαση του Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών στην έκτακτη συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη σήμερα Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής προς τον πρώην Δήμαρχο Σερρών Γεώργιο Γεωργούλα.

Συγκεκριμένα, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος ως ακολούθως:
«1.Το Δημοτικό Συμβούλιο να εκφράσει προς την οικογένεια του εκλιπόντος τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
2.Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών στην τελετή της κηδείας του και ο Δήμαρχος Σερρών να εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο.
3.Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.
4.Η κηδεία του εκλιπόντος να τελεστεί με δημοτική δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία Δημάρχου.
5.Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση μετά από αυτή.
6.Να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα και εν γένει Δημοτικά κτήρια την ημέρα της κηδείας.
7.Να επιδοθεί ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και αυτό να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του Δήμου».

Τα συλλυπητήρια του Βουλευτή Σερρών ΝΔ Τ. Χατζηβασιλείου:

«Ο Γιώργος Γεωργούλας ήταν ένας πραγματικός ευπατρίδης. Υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση και την πολιτική με πάθος και αφοσίωση. Αγάπησε την πόλη των Σερρών και αγωνίστηκε σθεναρά για τις ιδέες του. Οι συμβουλές του, σε ανύποπτο χρόνο, θα μείνουν χαραγμένες στο νου.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΔΕΥΑ Σερρών:

«Αποχαιρετούμε σήμερα έναν άνθρωπο της Αυτοδιοίκησης, που υπηρέτησε με πάθος και εντιμότητα τον τόπο του, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του.
Ο Γεώργιος Γεωργούλας θα αποτελεί υπόδειγμα ήθους και παράδειγμα προς μίμηση για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά.
Οι μεσίστιες σημαίες είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορούμε να του αποδώσουμε.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Σερραϊκής γης που θα τον σκεπάσει».

Συλλυπητήρια και από τον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών:

«Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών εκφράζουν τη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Σερρών Γ. Γεωργούλα,.
Υπήρξε άνθρωπος με ακέραιο χαρακτήρα.
Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών, ταυτίζοντας το όνομά του με σημαντικές πρωτοβουλίες που είχαν ως κοινό παρανομαστή τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •