Συλλυπητήριο μήνυμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για τον Γιώργο Γεωργούλα

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών-Προοδευτική Συμμαχία για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Σερρών, Γιώργου Γεωργούλα. ,«Υπήρξε, ένας καινοτόμος «εργάτης» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ένας οραματιστής Δήμαρχος» σημειώνει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά το μήνυμα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Αποχαιρετούμε σήμερα, τον τ. Δήμαρχο Σερρών Γιώργο Γεωργούλα που «έφυγε» στα 91 του χρόνια για το μεγάλο ταξίδι της μνήμης.

Αποχαιρετούμε έναν πραγματικό φίλο και συναγωνιστή, έναν καλό άνθρωπο που όσοι τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του κρατάμε τις πιο γλυκές αναμνήσεις. Ένα πιστό Δημοκράτη που δε διαχώριζε τους ανθρώπους ανάλογα με τις πολιτικές τους προτιμήσεις αλλά με βάση την προσήλωσή τους σε αρχές και αξίες.

Πνευματώδης, μαχητής, ανήσυχος, ερευνητής, , ευπατρίδης πολιτικά, κοινωνικά ευαίσθητος, αλληλέγγυος, γλεντζές, πάντα νέος ο Γιώργος Γεωργούλας. Πήρε μαζί του κάτι δικό μας.Ευαίσθητος, ανήσυχος, ανοιχτός στους ανθρώπους. Με το δίκιο και την αλήθεια, ταξιδιώτης του ανοιχτού ορίζοντα, πάντα με το γέλιο στα χείλη.

O Γιώργος Γεωργούλας έφυγε για πάντα. Χωρίς να προλάβουμε ποτέ να του εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την προσφορά του στον τόπο .

Αλλά θα μείνει πάντα στο νου και στην καρδιά μας. Η ακεραιότητά του, το ήθος του, η προσφορά του, το έργο του. Υπήρξε, ένας καινοτόμος «εργάτης» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ένας οραματιστής Δήμαρχος. Η πόλη των Σερρών οι δημοκρατικοί πολίτες η τοπική Αυτοδιοίκηση, όλοι μας τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση. Κέρδισε επάξια, το σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Καλό ταξίδι Δήμαρχε.

Στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •