Προήχθη σε Γενικό Επιθεωρητή Στρατού- Διοικητή Δόγματος Εκπαίδευσης ο Σερραίος Άγ. Ιλαρίδης- Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Βισαλτίας

Σε Γενικό Επιθεωρητή Στρατού- Διοικητή Δόγματος Εκπαίδευσης προήχθη ο Σερραίος στην καταγωγή, στρατηγός Άγγελος Ιλαρίδης, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).

Τα συγχαρητήριά του έστειλε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός:
«Στρατηγέ μου,
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την προαγωγή σας σε Γενικό Επιθεωρητή Στρατού – Διοικητή Δόγματος Εκπαίδευσης, όπως αποφάσισε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) μετά την ανακοίνωση των τακτικών κρίσεων ανωτάτων αξιωματικών από το ΓΕΕΘΑ.
Το στράτευμα χρειάζεται ανθρώπους σαν εσάς με επίγνωση του σημαντικού ρόλου που επιτελείτε, με εντιμότητα, πίστη και αφοσίωση στα ιδανικά του Ελληνικού Στρατού και της πατρίδας μας.
Είμαστε υπερήφανοι για τον συνδημότη μας Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη! Σας ευχόμαστε δύναμη και υγεία, ώστε να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο σας και να ανταποκριθείτε με την συνέπεια και την υπευθυνότητα που σας διακρίνει στα νέα σας Διοικητικά καθήκοντα».

Κοινοποίηση