Β. Τερζής: «Το ερώτημα προωθείται, η απάντηση αγνοείται…»

του Βασίλη Τερζή-Δημοτικού Συμβούλου ΣΕΡΡΑΣ

Στις 29 Δεκεμβρίου 2020, κατατέθηκε στον Δήμο Σερρών επιστολή την οποία υπογράφουν αρκετοί κάτοικοι περιοχής της πόλης. Η επιστολή θέτει σειρά ερωτημάτων συγκεκριμένου θέματος προς τη Δημοτική Αρχή και σε αρμόδια τμήματα και υπηρεσίες του Δήμου, έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου την ίδια ημέρα και κοινοποιήθηκε προς τους αρμόδιους παραλήπτες.

Στην 3η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, 27 Ιανουαρίου 2021, προ ημερησίας ετέθη εις γνώση το θέμα προς τη Δημοτική Αρχή καθώς και η μη παραλαβή ουδεμίας απάντησης ή ενημέρωσης.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2021 απεστάλη, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, email στον Πρόεδρο του Δ.Σ με υπενθύμιση του αιτήματος των κατοίκων.

Στις 26 Φεβρουαρίου 2021, στην προ ημερησίας συζήτηση, τέθηκε εκ νέου το αίτημα λαμβάνοντας την απάντηση από τον Πρόεδρο πως δεν έχει παραληφθεί το email.

Στις 3 Μαρτίου 2021, απεστάλη και πάλι ηλεκτρονικά το αίτημα, αυτή τη φορά ζητώντας και αντίστοιχο αποδεικτικό παραλαβής.

Δύο και πλέον μήνες χωρίς επικοινωνία, ενημέρωση και απαντήσεις προς τους αξιότιμους Δημότες, σε ζητήματα που αφορούν άμεσα την καθημερινότητά τους. Μία επιστολή που κατατέθηκε και πρωτοκολλήθηκε 29 Δεκεμβρίου 2020 και όλες οι άλλες ενέργειες και επικαιροποιήσεις της ήταν περιττές.

Έξυπνος Δήμος, κοντά στον πολίτη, ClicKnSpot, γραμμή βοήθειας και υποστήριξης και πράσσειν άλογα…

Η επιστολή προωθείτε, αιωρείται και περιφέρεται, το ίδιο και η ενημέρωση και οι απαντήσεις …

Εγώ θέλοντας και μη απέκτησα υπομονή, οι Πολίτες τι χρωστούν να αγνοούνται..;

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •