Γ. Νασιούλας: «3,3 εκατ. ευρώ θέλει να δώσει ο Ζέρβας στην TV100, που παίζει φτηνά γουέστερν και… Μπονάντσα»


Του Ιωάννη Νασιούλα
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης: “Ιωάννης Νασιούλας – Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”

Η «γραμμή» του Κωνσταντίνου Ζέρβα να “πέσει μαύρο” από την Δημοτική Τηλεόραση TV100 στην ζωντανή μετάδοση των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης καταδικάζεται ηχηρά από το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων, των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων και των ενεργών πολιτών της Θεσσαλονίκης που ενδιαφέρονται για την πόλη μας.

Ο καθεστωτισμός του Ζέρβα είναι για γέλια και για κλάματα. Του διαμήνυσα πως θα έχει κόστος. Μας φίμωσε, ώστε να μην ακούγεται πουθενά η κριτική και για να μην έρχονται στο φως οι αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες της διοίκησής του.

Φαντάζεστε τί θα γινόταν στην πόλη, αν μετέδιδε live το TV100 την τοποθέτησή μου όπου αποκάλυψα την “πανδημία” διορισμών χωρίς προκήρυξη “ελέω πανδημίας”; Μπορείτε να φανταστείτε τί θα γινόταν, αν μετέδιδε η δημοτική μας τηλεόραση ζωντανά την Προσφυγή μου στον Ελεγκτή ΟΤΑ για την παράνομη και αντικανονική σύγκληση της συνεδρίασης για εκλογή του Πέτρου Λεκάκη ως νέου Προέδρου του ΔΣ;

Πού πάνε τα λεφτά;
Στην Πρόσκληση προς τους Δημοτικούς Συμβούλους (Θέμα 54ο) αναφέρει επί λέξει: «Έγκριση χρηματοδότησης ποσού 3.300.000,00€ για τις λειτουργικές δαπάνες της επιχείρησης ειδικού σκοπού με την επωνυμία Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ) Δήμου Θεσσαλονίκης, έτους 2021».

Μόλις πριν από λίγους μήνες, ο Δήμαρχος Ζέρβας “έριξε” ακόμα 1,5 εκατομμύριο «στραγάλια» στην TV100, για «να αντιμετωπίσει τις έκτακτες ανάγκες της πανδημίας»! Και αυτό το ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, μόνον για τον τελευταίο από τους 12 μήνες του προϋπολογισμού του 2020!

Ξήλωσε τους Αρχισυντάκτες που είχαν ένα καντάρι πτυχία, αλλά η φωνή τους δεν πειθαρχούσε στις πολιτικά γελοίες υποδείξεις του Δημαρχειακού Μεγάρου. Παίζει φτηνά γουέστερν της δεκαετίας του 1970, την ύπαρξη των οποίων αγνοούν ακόμα και αυτοί που τα κινηματογράφησαν. Παίζει και Bonanza!

Δεν παίζει όμως καθόλου πολιτικό διάλογο των εκλεγμένων της πόλης μας. Δεν παίζει τις αποκαλύψεις μας για την διοίκησή του, που είναι large με τα χρήματα των «σκοτωμένων» Ελληνίδων και Ελλήνων της Θεσσαλονίκης.

Τα εκατομμύρια του Ζέρβα στην φιμωμένη TV100 δεν είναι απλώς δηλητηριώδης πολυτέλεια – είναι σαν να φτύνουμε τους Θεσσαλονικείς στο πρόσωπο.

Όχι απλώς θα καταψηφίσω τα εκατομμύρια του Ζέρβα στην TV100, αλλά θα τον ξεσκεπάσω όσο δεν φοβόταν και όσο δεν φανταζόταν.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •