Τ. Χανλίογλου: «Πριν αλέκτορα φωνήσαι ….(πόσες άραγε;)»

του Τάσου Χανλίογλου 

Πριν λίγες μέρες ο πρώην πρόεδρος του Αυτ/μίου σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό δήλωνε περιχαρής , άκουσον άκουσον , ότι ως Δήμος την σκαπουλάραμε. Οι 500.000 ευρώ δεν θα εκταμιευτούν από το ταμείο του Δήμου μας αλλά από τον κρατικό κουρβανά. Κάποια πράγματα θα έπρεπε να διδάσκονται στους συμβούλους δι’ εγγράφου εγχειριδίου. Το κρατικό ταμείο των πολιτών κύριοι είναι ένα και το αυτό. Για όποιον λόγο και αν εκταμιεύουμε, ελαττώνουμε τα κοινά αποθέματα.

Και πριν το μελάνι στεγνώσει, δεύτερη δήλωση δια στόματος αυτή τη φορά του νέο ορισθέντος προέδρου του αυτ/μίου φανερώνοντας την πλήρη άγνοιά του. Έστειλε, είπε, αίτημα στον Δήμο, άκουσον άκουσον, προκειμένου να κατασκευαστεί γέφυρα ( με χρήματα των φορολογουμένων βέβαια), που θα επιτρέπει την μετακίνηση των θεατών από τις κερκίδες προς τα BOX.

Κάποτε θα πρέπει , υποχρεωτικά, κάθε νέος πρόεδρος, με ποινή αποκλεισμού του, να παρακολουθήσει έστω και έναν αγώνα Φόρμουλα1 (ακόμα και από την Τηλεόραση). Θα αντιλαμβανόταν ο εν λόγω, πάραυτα, ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται δια ροπάλου. Ότι συμβαίνει στα BOX και PADDOCKS στο Αυτ/μιο Σερρών είναι παράνομο. Συνιστάται μόνον και μόνον δια την οικονομικήν ενίσχυσίν του, μέσω των καφετεριών, εφόσον η καταδίκη του σε αυτ/μιο γειτονιάς του στέρησε δια παντός το θέαμα αξιώσεων.

Και να που πριν αλέκτορα φωνήσαι τρίς , γραπτή ανακοίνωση του εναπομείναντος συνδυασμού, που ελέω Αγγελίδη (και ας τον εχθρεύονται, άλλωστε γνωστή η παροιμία περί του ευεργετηθέντος….) τους επιτρέπεται να συγχρωτίζονται ακόμη στα έδρανα του Δημ. Συμβουλίου, κατέθεσαν επιστολή , στην δύσκολη εποχή που ζούμε , απαράδεκτη. Ομοφώνως δηλώνουν ότι αφού ξεγελάσαμε το κράτος και του αφαιρέσαμε 500.000 ευρώ, τι μας είναι να ξεγελάσουμε και τους συνδημότες μας και να τους υφαρπάξουμε και άλλες 500.000 προοριζόμενα για έργα που θα κάνουν την ζωή μας υποφερτή στην ποντικοπαγίδα που κάποιοι θέλουν να την ονομάζουν σύγχρονη πόλη.

Εσείς οι ίδιοι του συνδυασμού που ενόσω έπνεε τα λοίσθια το αυτ/μιο απαιτούσατε να αμείβεστε, εσείς που μοιράζατε, ασυστόλως, δωρεάν εισιτήρια προς ίδιον όφελος (πολιτικό) ζημιώνοντας το αυτ/μιο , εσείς που συνάπτατε επιζήμιες συμφωνίες με

χρήστες του αυτ/μίου, εσείς που περιφέρατε τις κερκίδες (περιουσία μου ) για να κάνετε το κομμάτι σας (πολιτικό), εσείς που συνομιλείτε μόνον με θεσμικούς!!! (εδώ γελάμε) και ερωτηθέντες ποιός έκανε το αυτ/μιο επιμένετε ακόμη ότι αποτελεί έργο του κ.Ανδρέου. ( όστις συνετέλεσεν εις την καθυστέρησίν του επί 20 χρόνια ). Μα τόσο άσχετοι. Εσείς που απομακρύνατε τους μαθητές και τα μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής. Εσείς οι ίδιοι που από κανάλι σε κανάλι επηρμένα δηλώνατε ότι βάζατε, επί 10 χρόνια, τάξη στα οικονομικά.

Και επί τέλους περί της αταξίας των, γιατί δεν μας ενημερώσατε; Μήπως εκείνο, το κόρακας κοράκου…….ισχύει τελικά; Τα στοιχεία που κρατώ μάλλον αυτό καταδεικνύουν. Και τώρα όλοι εσείς που το καταστρέψατε και βάλατε ταφόπλακα, και αυτή άτεχνη, για κάποιο λόγο επιθυμείτε την με κατασπατάληση σωτηρία του. Μας προσβάλλετε. Λες και οι 500.000 ευρώ σας ανήκουν. Μετά από μία συγγνώμη, δηλώστε και την παραίτησή σας . Είτε έτσι είτε αλλιώς το μόνον που θα απομείνει από εσάς θα είναι ένα τίποτα ( το περισσότερο).

Κοινοποίηση