Σέρρες: Τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος υποδέχθηκε ο Π. Σπυρόπουλος


Τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη υποδέχθηκε στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος σήμερα, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021.

Κατά την είσοδό του στο Διοικητήριο ο κ. Κολοκούρης, συνοδευόμενος από τον Συντονιστή Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος Υποστράτηγο κ. Μάριο Αποστολίδη, τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σερρών Πύραρχο κ. Σωτήρη Δημητράκη και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Αντιπύραρχο κ. Νικόλαο Παπαδόπουλο, θαύμασε τα εκθέματα της προετοιμαζόμενης επετειακής έκθεσης για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Εληνικής Επανάστασης και ξεναγήθηκε σε αυτά από τον ιστορικό – συγγραφέα κ. Βασίλη Τζανακάρη.

Κατά την συνάντηση που ακολούθησε, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, ο κ. Σπυρόπουλος ευχαρίστησε διά του Αρχηγού, τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος για την πολύτιμη προσφορά τους στην κοινωνία μας, τονίζοντας ιδιαίτερα την άψογη συνεργασία που υπάρχει με την Διοίκηση των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Σερρών.

Ο Αρχηγός κ. Κολοκούρης, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και υπογράμμισε ότι τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος θα βρίσκονται πάντα στην υπηρεσία των πολιτών και της κοινωνίας. Σε ανάμνηση της επίσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπυρόπουλος του δώρισε το βιβλίο της Εικονογραφημένης Ιστορίας των Σερρών.

Κοινοποίηση