Κανονικά λειτουργούν τα διόδια «έκτρωμα» στο Λαγκαδά- «Θυσία» στο… βωμό του χρήματος η ανθρώπινη ζωή- Υπόλογη και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (Βίντεο)


Ξεκίνησε η λειτουργία των διοδίων Λαγκαδά, σε 24ωρη βάση, κάτι που θεωρούνταν αυτονόητο και ειδικά από τη στιγμή που «πέρασαν» και αυτά στα… χέρια ιδιώτη.

Οι φωνές διαμαρτυρίας πολιτών από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των διοδίων, αρχές καλοκαιριού και οι λιγοστές «φωνές» των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως του Infonews24, δεν απέτρεψαν- δυστυχώς- τον παραλογισμό της λειτουργίας των προβληματικών διοδίων.

Άπειρες φορές έχει τονισθεί η επικινδυνότητα του σημείου, όπου έχουν χωροθετηθεί τα διόδια, «πάνω» στη στροφή, σε έναν δρόμο ταχεία κυκλοφορίας, με αυξημένο αριθμό οχημάτων να κινούνται σε αυτόν και με δύο μόνο κουβούκλια για τη συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών που περιμένουν να πληρώσουν και ένα τρίτο για τους ελάχιστους που διαθέτουν e-pass.

Η ανεύθυνη και «εγκληματική» απόφαση της Εγνατίας Οδού Α.Ε.- με το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών να κάνει «τουμπεκί»- να τοποθετήσει τα διόδια στο συγκεκριμένο σημείο, οι κραυγές αγωνίας των οδηγών, οι ατελείωτες ουρές οχημάτων τις πρώτες ημέρες λειτουργίας, δεν απέτρεψαν τον ιδιώτη ΦΥΣΙΚΑ, που προχώρησε πλέον στην λειτουργία των διοδίων 24 ώρες το 24ωρο.

«Θα σκοτωθεί κόσμος. Είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο ατύχημα στο σημείο» δηλώνουν αγανακτισμένοι οδηγοί στο Infonews24.

Φυσικά, υπόλογη πλέον θα είναι και η ιδιωτική εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, που ανέλαβε την εκμετάλλευση και διαχείριση των διοδίων, σε περίπτωση ατυχήματος, γιατί δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία ότι δεν γνώριζε, μιας και από την πρώτη στιγμή ήταν και ορατά τα προβλήματα και έντονες οι διαμαρτυρίες.

Νεότερη ενημέρωση

Υπεύθυνη για το χάλι των διοδίων Λαγκαδά η Εγνατία Οδός Α.Ε.- Δεν ανέλαβε ακόμη η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (Βίντεο)

Κοινοποίηση