Εργασίες στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης αύριο Κυριακή


Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού των φρεατίων κατά μήκος της κεντρικής διαχωριστικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, περίπου στο τμήμα από τη Χ.Θ. 12,50 έως τη Χ.Θ. 9,00 στην κατεύθυνση προς δυτικά.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών στον κλάδο εξόδου της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης προς την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών στον κλάδο εξόδου της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης προς την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών στον κόμβο Κ12 και συγκεκριμένα στον κλάδο εξόδου της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (ρεύμα πορείας από δυτικά προς ανατολικά), που οδηγεί στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 05/12/2021, κατά τις ώρες 07.00- 19.00 και κατά τη διάρκεια τους πρόκειται να αποκλειστεί πλήρως ο προαναφερθείς κλάδος.

Τα οχήματα είτε θα κινούνται ευθεία μέσω της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας από δυτικά προς ανατολικά και μέσω της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και της οδού Μαρίνου Αντύπα θα εξέρχονται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών (ρεύμα προς Ν. Μουδανιά), είτε θα κινούνται επί του κλάδου εξόδου της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (ρεύμα πορείας από δυτικά προς ανατολικά) προς Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία μέσω της οδού Μιχαήλ Ψελλού θα έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στο ρεύμα πορείας προς τα Νέα Μουδανιά.

Επισημαίνεται ότι η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης θα διεξάγεται κανονικά. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι εργασίες θα αναβληθούν για επόμενη Κυριακή και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση