Ένα Χριστουγεννιάτικο καράβι 15 μέτρων στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής (Βίντεο)

Ένα χριστουγεννιάτικο καράβι 15 μέτρων έχει κατασκευαστεί στον ελαιώνα του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στο Σιδηρόκαστρο με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Εμπνευστής της ιδέας ο ιερέας του Ναού πατέρας Παύλος Παπαδόπουλος που για μια ακόμη χρονιά εντυπωσιάζει με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό. Το καράβι κατασκεύασε ο κύριος Τάσος και η σύζυγός του, οι ίδιοι που είχαν κατασκευάσει και την φάτνη του Ιησού Χριστού.

«Έχουμε κατασκευάσει ένα καράβι 15 μέτρων, το οποίο βρίσκεται στον ελαιώνα του Ιερού Ναού. Τα πανιά έχουν φιλοτεχνηθεί από τα τμήματα των ΚΔΑΠ του Σιδηροκάστρου. Παράλληλα, υπάρχει και ο διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα: “Ζωγραφίζουμε για το καράβι των Χριστουγέννων” τονίζει με δήλωσή του, ο πατέρας Παύλος.

Οι ζωγραφιές παιδιών θα αναρτηθούν στο στολισμένο καράβι και η βράβευση των νικητών θα γίνει ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο διαγωνισμός γίνεται με την ευλογία του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριου.

Δείτε το βίντεο του Γιώργου Γυμνόπουλου 

 

Κοινοποίηση