Σήμερα στις 18.00 το άναμμα του Δέντρου στο Σιδηρόκαστρο


Δήμος Σιντικής, ΑΠΟΔΡΑΣΙ, τοπικές κοινότητες και πολιτιστικοί σύλλογοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και για πρώτη φορά διοργανώνουν σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Σιντικής μία σειρά εορταστικών εκδηλώσεων, με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19.

Στην έδρα του Δήμου, το Σιδηρόκαστρο, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου 2021 με το Άναμμα του Δέντρου στην κεντρική πλατεία και ένα μουσικό χριστουγεννιάτικο event με dj, μηχανές καπνού-χιονιού και bubbles, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις την Παραμονή Χριστουγέννων μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο, αλλά και την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στις κεντρικές πλατείες όλων των Τοπικών Κοινοτήτων θα ακούγονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες, τονώνοντας την ψυχολογία δημοτών και επισκεπτών.

Παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και από διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους με την αρωγή και την στήριξη του Δήμου Σιντικής.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη και σημειώνεται και πάλι ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19.

Κοινοποίηση