Εργασίες στην παλαιά Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Ευζώνων και στην παλαιά Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από αύριο


Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ευζώνων (στη Δημοτική Κοινότητα Γέφυρας) και στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς (στη Δημοτική Κοινότητα Διαβατών) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης ιστών και φωτιστικών για δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στα εξής σημεία:
1. Στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (από την είσοδο του οικισμού Γέφυρας έως τη διασταύρωση για Άγιο Αθανάσιο).
2. Στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς (στις προσβάσεις της αερογέφυρας κοντά στη Συμμαχική Οδό και στην είσοδο του οικισμού Διαβατών).

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 05/01/2022 έως και την Παρασκευή 14/01/2022, κατά τις ώρες 07.30- 15.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση