Επαναλειτουργεί από την Τρίτη το γραφείο του Συλλόγου Τριτέκνων Σερρών


Το γραφείο του Συλλόγου Τριτέκνων νομού Σερρών, από την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 θα λειτουργεί ξανά τις γνωστές μέρες και ώρες κάθε :Τρίτη 10:00-12:00 και Παρασκευή 18:00-20:00 για ενημέρωση μελών, εγγραφές νέων μελών, ανανεώσεις καρτών.

Για την αποφυγή διασποράς του ιού και για την ασφάλεια ΌΛΩΝ:
üΗ προσέλευση στο χώρο λειτουργίας του γραφείου να γίνετε ΜΟΝΟ από ένα (1) άτομο εκπρόσωπο της οικογένειας.
üΣτο χώρο του γραφείου θα βρίσκονται το πολύ 3 άτομα {Μέχρι Δύο (2) μέλη του Δ.Σ και ένας ή μία (1) επισκέπτης μέλος}.
ü Η προστατευτική μάσκα είναι υποχρεωτική για όλους κατά την είσοδο και παραμονή τους στο χώρο του γραφείου .Επίσης για την προσέλευση στο χώρο που στεγάζεται το γραφείο ισχύουν όλα τα μέτρα που ισχύουν για την είσοδο σε Δημόσιες υπηρεσίες.
ü Πληροφορίες μέσω του τηλεφώνου 6940626737 ή μηνύματος στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook ή email στη διεύθυνση : ([email protected]).
Δικαιολογητικά εγγραφής μελών πατήστε : https://3teknoiserron.gr/.

«Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι όσοι δεν έχουν συμπληρώσει την υπεύθυνη δήλωση περί προσωπικών δεδομένων του Συλλόγου (Ισχύει κυρίως για τα μέλη που δεν έχουν ανανεώσει από το 2018 και μετά) ΔΕΝ θα λαμβάνουν ενημέρωση μέσω μηνυμάτων ή email για εκδηλώσεις ,δραστηριότητες του Συλλόγου ή νέα που αφορούν την τρίτεκνη οικογένεια. Όποιος επιθυμεί να λαμβάνει ενημέρωση μπορεί να επισκεφθεί το γραφείο και να συμπληρώσει την Υπεύθυνη Δήλωση» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

Κοινοποίηση