Αλ. Χρυσάφης: «Υπήρξε παράβλεψη-Να είστε περισσότερο προσεκτικοί» (Βίντεο)

Ευθύνες στους συνεργάτες του επέρριψε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον ορισμό του Δημήτρη Μερετούδης ως αντιδήμαρχο τη στιγμή που κατείχε τη θέση του γραμματέα.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τερζής αποκάλυψε ότι τίθεται θέμα ασυμβίβαστου, έτσι το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου, ο δήμαρχος Σερρών αποφάσισε να προχωρήσει στην ανάκληση του ορισμού του Δημήτρη Μερετούδη από τη θέση του αντιδημάρχου.

Ο κύριος Χρυσάφης στη χθεσινή συνεδρίαση για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ζήτησε τον λόγο από τον Πρόεδρο του προεδρεύων του συμβουλίου για να ενημερώσει το Σώμα σχετικά μ αυτό που συνέβη. Ο δήμαρχος είπε ότι υπήρξε παράβλεψη, η οποία δεν του είχε επισημανθεί και απαίτησε από τους συνεργάτες του να είναι περισσότερο προσεκτικοί. Ο Αλέξανδρος Χρυσάφης ζήτησε από τους συνεργάτες του να επιτελούν το έργο τους χωρίς λάθη, σημειώνοντας πως είναι λογικό να υπάρχουν λάθη και παραλείψεις με τόσες αρμοδιότητες και δράσεις που γίνονται, καλώντας τους να μην βάζουν σε κίνδυνο τη διαδικασία υλοποίησης έργων και δράσεων.

(Δημήτρης Μερετούδης-Πρώην Αντιδήμαρχος Δ. Σερρών)

Οι αρμοδιότητες του κυρίου Μερετούδη μεταβιβάστηκαν στον αντιδήμαρχο Έργων Γιώγργο Νυχτοπάτη. Σύμφωνα, πάντως με πληροφορίες ο κύριος Μερτούδης αναμένεται να ξανά οριστεί αντιδήμαρχο του Δήμου Σερρών.

 

 

Κοινοποίηση